lyssningsknark

bättre än kola

En vecka med Rooni - fredag

Kategori: Specialveckor

Efter en fin spelning på Underbara Bar igår rullar Rooni idag vidare mot Southside vid Zinkensdamm i Stockholm. Tidigare har vi alltid börjat våra spelningar med vår första singel "Run (Into My Arms)", men i vår nya setlist som vi testade igår har den blivit degraderad till att vara nummer två.
 
"Run (Into My Arms)" är nog det mesto retro-aktiga vi spelat in, feelingen är lånad lite från 70-talet, med ett riff som låten bygger en hel del kring och ett hängigt sväng som är inte är helt enkelt att få till. Låten måste ligga i exakt rätt tempo, annars försvinner allt swag som låten behöver. Som tur är har Rooni en oerhört stabil trummis som alltid sätter just det tempot. 
 
Det här är en låt som sitter stabilt i vår setlist, en låt som många brukar vilja höra och en skön sten att luta sig emot när resten av setet kan vara knepigare. För några månader sedan knepade vi ihop en tecknad video till den som spridits en del över nätet, speciellt genom sidan Musikvideotoppen, där låten låg i tio veckor. Ikväll slänger vi in den som andra låt i setlisten, precis som igår. Vi går på scen runt 22.30, så alltså kommer man få höra "Run (Into My Arms)" någon gång runt 22:35 om man är på plats. Och det hoppas jag att alla som har möjlighet att vara är! Tills dess kan man titta på vår lågbudget-video här under:
 
 
Kommentera inlägget här: